Kosara tartalma:FIGYELEM! A Megrendelés gombra kattintva honlapunk középső részén választhat szállítási módot!


Szabó Endre e. v.
7720 Pécsvárad, Kossuth L. u. 8.
Tel.: 06-72/465-589; 20/925-4427
Nyitva: H - Cs: 18-19h,
P: 17-19h, Szo: 9-12h

E-mail: rendeles@t-comp.hu

Márkás pendrive-ok széles választékban
                                
Eset Internet Security diák/nyugdíjas licensz magyar
szoftver
Biztonsági rendszer, 1 évig, 1 gép, magyarEset Internet Security diák/nyugdíjas licensz magyar szoftver
A termék bolti ára 8 600,- Ft, de webáruházas rendelés esetén:
Webes bruttó ár: 8 630,- Ft
Akciós bruttó ára:
7 770,- Ft
db
Garanciális tudnivalók

Általános tudnivalók

Minden vásárláskor számlát mellékelünk a vásárolt termékekhez. A hardverekhez garancialevelet is adunk. Amennyiben mi nyomtatjuk és állítjuk ki a garancialevelet, akkor a termék garanciális ügyintézésével is hozzánk kell fordulni. A gyártói garanciajegy tartalmazza a márkaszerviz vagy -hálózat elérhetőségét. Az ott megtalálható elérhetőségeken tudja intézni a garanciális ügyeket.


Garanciális ügyintézés menete hozzánk visszaküldendő termék esetén

1. lépés:
Kérjük, hogy mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot visszaküldés előtt! Rákérdezünk a pontos hibajelenségre, mert elképzelhető, hogy vissza küldés nélkül is meg tudjuk oldani a problémát. Előfordult több esetben az is, hogy nem volt hibás az az eszköz, amelyet vissza akartak küldeni nekünk.

2. lépés:
Ha arra az álláspontra jutottunk, hogy vissza kell küldenie a terméket, akkor kérjük csomagolja össze és postai úton küldje el nekünk. Szíveskedjen jól becsomagolni, hogy ne sérüljön szállítás közben. A visszaküldés költsége ekkor Önt terheli. A javított vagy cserélt eszköz szállítási díját viszont mi álljuk!

Fontos!
Több terméknél előfordul, hogy a beazonosításhoz szükséges gyári számot a csomagolás tartalmazza (pl. memóriakártya, pendrive). Vásárláskor a garanciajegyen feltüntetjük, hogy tartsa meg ebben az esetben az eredeti csomagolást! Ha netán mégse lenne meg, akkor érdeklődjön visszaküldés előtt, hogy ez problémát jelent-e a garanciális ügyintézésben.


A jogszabályok

A hibás termékért a Ptk. rendelkezéseinek megfelelően vállaljuk a felelősséget. A szavatosság időtartama 2 év, melyből 6 hónapig vélelmezhető, hogy a termék már a vásárláskor hibás volt, a fennmaradó 1,5 évben ezt a fogyasztónak kell bizonyítania. Amennyiben hibás terméket kapott, - ha lehetséges - a terméket kijavítjuk vagy kicseréljük, illetve ha ezeket nem tudjuk teljesíteni, árleszállítást alkalmazunk vagy elállhat a szerződéstől. A garanciával és a szavatossággal foglalkozó Polgári Törvénykönyv szerinti részletes szabályok ill. rendelkezések elolvasásához kattintson ide!

Csomagküldéses vásárláskor a szerződéstől, azaz az áru vásárlásától, 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat a 17/1999. Kormányrendelet értelmében. Az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette.

Amennyiben a termék csomagolása hiánytalan és sérülésmentes, de valamilyen oknál fogva mégsem felel meg az igényeknek, különösebb indoklás nélkül visszaküldheti címünkre.

A megvásárolt, hiánytalanul és sérülésmentesen visszajuttatott termék vételárát az elállást követõ 30 napon belül térítjük meg. Az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült összes költség a vásárlót terheli.

Az elállási jog nem gyakorolható, ha a terméket személyesen vette át üzletünkben. Felhívjuk figyelmét, hogy utánvéttel vagy portósan feladott küldeményeket nem áll módunkban átvenni!


Egyéb kérdések

Ha további kérdései lennének, kérjük olvassa el a Gyakori kérdések menü alatt található információkat.

  AKCIÓS TERMÉKEK! | Szállítási információk | Garancia | Viszonteladás | Gyakori kérdések | Kapcsolat, ÁSZF és Adatvédelmi Nyilatkozat

Szabó Endre e. v. - 7720 Pécsvárad, Kossuth L. u. 8. - Tel/fax: 72/465-589; 20/925-4427 - Nyitva: H - Cs: 18-19h, P: 17-19h, Szo: 9-12h
Copyright (c) - Minden jog fenntartva!