Kosara tartalma:FIGYELEM! A Megrendelés gombra kattintva honlapunk középső részén választhat szállítási módot!


Szabó Endre e. v.
7720 Pécsvárad, Kossuth L. u. 8.
Tel.: 06-72/465-589; 20/925-4427
Nyitva: H - Cs: 18-19h,
P: 17-19h, Szo: 9-12h

E-mail: rendeles@t-comp.hu

Márkás pendrive-ok széles választékban
                                
Eset NOD32 Antivirus diák/nyugdíjas licensz magyar
szoftver
Vírusellenőrző, 1 évig, 1 gép, magyarEset NOD32 Antivirus diák/nyugdíjas licensz magyar szoftver
A termék bolti ára 7 100,- Ft, de webáruházas rendelés esetén:
Webes bruttó ár: 7 110,- Ft
Akciós bruttó ára:
6 400,- Ft
db
Ajánlórendszer

Bejelentkezés után

Az ajánlórendszer használatához kérjük, jelentkezzen be. Ha még nincs felhasználóneve és jelszava, akkor egy rövid regisztráció szükséges.


Működése

Az ajánlórendszer segítségével a saját költségeit tudja csökkenteni vagy akár ingyenessé is tenni. Ajánlja ismerőseinek, és a vásárlásaik után pontokat kap. Bármikor, bármelyik vásárlásakor beválthatja ezeket a pontokat, csökkentve a fizetendő végösszeget. Ha sok ismerősének ajánlja az oldalt, és ők vásárolnak rendszeresen, akkor könnyen összegyűlhet annyi pontja, hogy ingyen tudjon tőlünk vásárolni.

Az Ön teendője

Regisztráljon és jelentkezzen be, majd kattintson az ajánlórendszer gombra. Írja be az ismerőse nevét és email címét. Az ajánlószöveget átírhatja, ha szeretné, majd küldje el az ajánlást. Az ismerőse fog kapni egy emailt, amelyben szerepel egy hivatkozás. Fontos, hogy erre a hivatkozásra kattintva regisztráljon azzal az email-címmel, amire az ajánlást kapta. Ha ezek a feltételek nem teljesülnek, akkor nem fog a rendszer számolni Önnek pontokat.

Pontok számolása

A vásárlásai és az ajánlókóddal regisztrált ismerőseinek vásárlásai után is kap pontot. Minden 100,- Ft után kap 1 pontot, amely 1,- Ft-ot ér beváltáskor. Nem csak az első vásárlás után, hanem mindegyiknél.

Pontok levásárlása

Ha bejelentkezik, akkor láthatja az aktuális pontszámát. A pontokból vásárlás leadásának véglegesítésekor használhat fel, vagy gyűjtheti őket tovább. A következő lépésnél rendszerünk már a beváltott pontokkal csökkentett végösszeget fogja mutatni.


  AKCIÓS TERMÉKEK! | Szállítási információk | Garancia | Viszonteladás | Gyakori kérdések | Kapcsolat, ÁSZF és Adatvédelmi Nyilatkozat

Szabó Endre e. v. - 7720 Pécsvárad, Kossuth L. u. 8. - Tel/fax: 72/465-589; 20/925-4427 - Nyitva: H - Cs: 18-19h, P: 17-19h, Szo: 9-12h
Copyright (c) - Minden jog fenntartva!